Onze verkoop- en naverkoopsdiensten staan weer helemaal klaar om jullie te ontvangen! Om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen vragen wij wel om onze richtlijnen goed op te volgen, zodat we uw en onze gezondheid kunnen garanderen.
  • respecteer de afstandsregels
  • maak indien mogelijk op voorhand een afspraak
  • kom met maximum 2 personen
  • mondmaskers zijn verplicht!
Uiteraard hebben wij ook de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen zodat u ons veilig kunt bezoeken!

Erkend koetswerkhersteller

Sinds 1 januari 2010 zijn we door alle grote verzekeringsmaatschappijen erkend als officiële koetswerkhersteller voor de merken Renault en Dacia.

In geval van schade kan u dus voortaan gewoon bij ons terecht. Wij dragen zorg voor heel de afhandeling van uw schadedossier. Van het opmaken van een kostenraming, de begeleiding bij een eventuele expertise tot natuurlijk de uiteindelijke herstelling. U kan rekenen op een onberispelijke herstelling die beantwoordt aan alle normen en procedures van de constructeur en de autokeuring, zodat de anticorrosiewaarborg blijft behouden en uw wagen aan alle veiligheidseisen blijft voldoen. Indien nodig kan u tijdens de werkzaamheden gebruik maken van een gratis vervangwagen zodat u mobiel blijft.

Volgende verzekeraars gaven reeds hun erkenning:

AXAEthiasActel AffinityActel DirectAG Insurance
P&VViviumBelfiusCorona DirectDVV
INGAllianzDelta LloydZeliaMercator
GeneraliKBCFederale Verzekering  

Mocht uw verzekeraar hier niet tussenstaan, neem dan even contact op met uw verzekeringsagent. Hij kan controleren of wij uw herstelling mogen uitvoeren. Natuurlijk kan u ook bij ons terecht voor de afhandeling van directe schadedossiers (zonder tussenkomst van een verzekering).

Foto Garage Kelgtermans

Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS!